Waar rekening mee houden als je kiest voor de e-sigaret?

De e-sigaret wordt steeds meer gebruikt en dus ook gekocht. Bij het aanschaffen van een e-sigaret kun je letten op diverse factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid nicotine of welke smaak je koopt.

Kopen van een e-sigaret

e-sigaret van ego-tAls je begint met het roken van e-sigaretten is het aan te raden om te beginnen met een kit. Door zo’n kit te kopen heb je direct alles wat je nodig hebt om te kunnen beginnen. Ten eerste is dat de e-sigaret, maar daarnaast krijg je ook een oplader, zodat je de batterij kunt opladen, en diverse cartridges. Soms krijg je een extra oplader of batterij geleverd. Zo’n kit is dus extra handig, want je hebt direct alles wat je nodig hebt. Je kunt alles natuurlijk ook los kopen, maar dan weet je niet of alle onderdelen compatibel zijn. Wellicht past de cartridges die je hebt gekocht niet op de batterij of past juist de lader niet op de batterij. Dat kan als beginnende e-roker best frustrerend zijn, dus kun je het best een kit kopen.

Voor e-rokers zijn er diverse kits verkrijgbaar. Zo heb je basis-kits en kits met allerlei artikelen. Het maakt niet zoveel uit welk budget je hebt, voor ieder budget is wel een geschikte kit te vinden. Bij de duurdere kits heb je veel accessoires, maar om te beginnen met deze vorm van e-roken heb je deze accessoires niet per se nodig. Als je begint is het daarom aan te raden om niet direct een dure kit te kopen. Het is, alvorens je begint, ook aan te raden om naar gebruikerservaringen te kijken. Een elektrische sigaret van esigaretervaring wordt hier bijvoorbeeld beoordeeld en zo kun je kijken wat anderen van deze e sigaret vinden. Hierdoor weet je zelf precies welke e-sigaret je het beste kunt kopen en welke je beter kunt mijden.