Verschillende trackers van Fitbit

Fitbit is een bedrijf dat verschillende track apparaten verkoopt, een bekend van Fitbit is de Flex, dit is een tracker die wordt gedragen in de vorm van een armband. Ook heeft Fitbit nog andere trackers zoals de Zip en de One, deze worden bijvoorbeeld in je broekzak of aan je riem vastgemaakt. Fitbit heeft ook een weegschaal die verschillende dingen bijhoudt, dit is de Fitbit Aria.

We beginnen met de laatst genoemde, de Fitbit Aria. Dit is een product dat anders is dan de andere producten van Fitbit. De Aria is geen stappenteller, maar houdt wel heel veel andere informatie bij. Het is namelijk een weegschaal, maar niet zo’n normale die alleen maar je gewicht laat zien. De Aria doet meer dan dat, het heeft meerdere functies dan alleen maar het gewicht laten zien. Ten eerste houdt die alles bij, zo kan je dus je gewicht bij houden en dit wordt allemaal automatisch geregistreerd op je Fitbit account. Maar het houdt niet alleen het gewicht bij, de Aria laat ook je lichaamsvetpercentage en je BMI zien. Dit is erg handig voor sporters of mensen die aan het afvallen zijn. De weegschaal heeft plaats voor 8 verschillende personen en kan dus door de hele familie worden gebruikt.  En dit is allemaal te bekijken via je smartphone met de Fitbit applicatie.

Het tweede product is de Fitbit One, dit is ook een stappenteller net zoals de Flex en de Zip. De One houdt ook de totale afstand bij die wordt afgelegd en ook wordt het aantal trappen dat beklommen worden bijgehouden. De One houdt ook je slaap bij en registreert dit net als de andere Fitbit producten op je persoonlijke Fitbit account. De werking hiervan wordt ook uitgelegd op www.fitbitflexkopen.nl

Het derde product is de Fitbit Zip, dit is ook een stappenteller. Dit is geen armband zoals de Flex maar deze hang je aan je broekzak of riem. Het houdt ook de afstand bij die op een dag wordt afgelegd en het aantal calorieën dat op een dag worden verband door het lopen wordt ook bijgehouden.

Zie hier ook de werking van de Fitbit Zip, door middel van een leuke review:

De Fitbit Flex is het laatste product van Fitbit dat besproken wordt, dit is een stappenteller in de vorm van een armband, erg mooi natuurlijk. De Flex doet meer dan alleen stappen tellen.  Zo kan je zelf doelen instellen via je persoonlijke Fitbit account, de armband geeft dan aan hoe ver je bent in het bereiken van deze doelen. Ook kan de Flex worden gebruikt als wekker, door middel van de stille trilfunctie die erop zit ben jij de enige die ervan wakker wordt, en dus niet je partner!