De pil welke Levitra heet

Levitra is een pil die mannen innemen om een erectie te krijgen en die ervoor zorgt dat het een tijdje zo blijft. De werkzame stof in Levitra heet Vardenafil.

Voordat een man seksuele omgang gaat hebben, moet hij een tablet 1 uur van tevoren innemen. Het kan sommige mannen misselijk maken. In dat geval moet het 1 of 2 uur van tevoren met voedsel ingenomen worden. Dit omdat de tablet minder snel ingenomen zal worden door het eten in je maag. De pil zal 4 tot 5 uren werken.

Levitra kan voor bijwerkingen zorgen. Hoofdpijn komt het meest voor. Daarnaast zijn er andere bijwerkingen die minder vaak voorkomen zoals: duizeligheid, buikpijn, misselijkheid, brandend maagzuur, verstopte neus en braken. Het komt zeer zelden voor dat iemand kan flauwvallen of een neusbloeding kan krijgen. Het is beter om per dag 1 tablet te gebruiken om meer bijwerkingen te voorkomen.

Wanneer je Levitra ingenomen hebt, is het beter om sommige handelingen te vermijden. Ga niet achter het stuur zitten, want door de medicijn kan men wazig zien en soms ook duizelig worden. alcohol inname moet vermindert worden, omdat het de kans op duizeligheid kan vergroten. Ook kan alcohol het krijgen van een erectie in de weg lopen.

Mensen die wat ouder zijn en last van hart- en vaatziekten hebben, kunnen weer problemen krijgen met die ziekten. Bij pijn p de borst moet een arts meteen geraadpleegd worden.

De medicijn kan een wisselwerking met andere medicijnen veroorzaken, dus het is beter om met je huisarts na te gaan of je dit mag gebruiken in combinatie met je andere medicijnen.