Clenox kopen

Men heeft diverse producten die ze gebruiken om hen te helpen bij hun sport en fitness regime. Clenox is zo een middel. Clenox (ook bekend als Clenbuterol) is afkomstig van het merk Malay Tiger en vele sporters gebruiken het om ze te helpen met gewicht verlies.

Oorspronkelijk werd het gebruikt om paarden die ademhalingsproblemen hadden te helpen. Later werd het goedgekeurd voor astmapatiënten. Tegenwoordig gebruikt men het ook als een middel om te cutten. Dit om diverse redenen. Clenox zorgt er namelijk voor dat:

  • De ademhaling en zuurstof transport in het lichaam efficiënter wordt.
  • Het lichaam een verhoogde temperatuur krijgt en het hart sneller gaat kloppen.
  • Een versnelde metabolisme en meer energieverbruik.
  • De werking van insuline geremd wordt zodat er meer eiwitten en vetten verbrand worden in plaats van koolhydraten. (Volgens sommige bronnen.)

Het zorgt er dus voor dat je gewicht verliest, maar toch je spiermassa behoudt. In feite is Clenox geen steroïde, dus het mag buiten kuren gebruikt worden. Clenbuterol tabletten zijn zwaar gedoseerd, dus het gebruik moet opgebouwd worden. De tabletten zijn 35 uur actief, maar alleen 5 uren te voelen.

Clenox kopen doet men vooral online. Malay Tiger producten komen met krascodes die je online kunt opzoeken om er zeker van te zijn dat je geen neppe producten gaat gebruiken. Als je een betrouwbare webwinkel zoekt waar je er zeker van weet dat je de juiste producten zult krijgen, dan kun je Anabolenkopen-4u bezoeken. Zij zijn de enige Nederlandse leverancier die het gehele assortiment van Malay Tiger heeft. Zoek dus niet verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.